Katasztrófavédelem: Három műszaki mentés és egy tűzeset csütörtökön

0
75

Tűzesethez és műszaki mentésekhez is riasztották a Vas megyei tűzoltókat a tegnapi napon.

Két személyautó ütközött össze a 8-as főúton Alsóújlak közelében csütörtökön délután. A vasvári önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd egy közeli parkolóba vontatták őket. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a forgalom elől.

Személyautó és egy kisbusz ütközött össze Kamond település közelében csütörtökön délután. A sárvári hivatásos és a celldömölki önkormányzati tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére. Az egységek áramtalanították az autókat. Az egység a sérültek biztonságba helyezését követően megszüntette a forgalmi akadályt.

Öles fa dőlt az útra, ami magával sodort két másik fát Gersekaráton, a Béke utcában csütörtökön este. A vasvári önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrész segítségével a fákat feldarabolták, majd a közútról eltávolították.

Családi ház szobájában az ágy és annak közvetlen környezete égett Kőszegen, a Dózsa György utcában csütörtökön este. A kőszegi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral a tűz továbbterjedését megfékezte, majd eloltotta a lángokat majd átszellőztette a lakóépületet.

Fotó: Lakatár Tamás/Kőszeg ÖTPHírforrás: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság